Modele etamina craciun

Donner une note

Ca să nu se plictisească, mi-am făcut de lucru lângă El cu o bufniţă. Modelul mi-a plăcut foarte mult, Dar PE etamină ar fi ieşit mult prea Mare pentru un Mărţişor, şi nu Era intenţia MEA. Avem prin Casa un pic de Matador de la Bunica, sau Panza de goblen cum îi spinaire EA, şi am preferat să cos, tot cruciuliţe, şi nu Punct de goblen, căci nu ar fi ieşit deloc burtica bufniţei. Poti Coase PE aceste decoratiuni fait à la main pentru Craciun pietricele, sau Nasturi MICI Colorati, in locul cusaturilor. Poti colora etamina inainte in mai multe nunate folosind vopseluri Alimentare. Modelele găsite pe net le redimensionez și le folosesc așa cum am eu nevoie de ele – pentru felicitările MICI mai ales. Chiar Dacă sunt poze Care mărite se deteriorează calitativ, oricum folosesc coala printată doar pentru a transfera apoi modelul PE carton, prin perforare. PE cartonul de lucru nu este nici MAçar o Linie trasată. Pentru cusut folosesc ACE de mărgele, foarte subțiri și finuțe, pentru că nu lărgesc găurile.

La fel, și PE acestea le realizez cu un AC subțire. AM cusut și cu mătase, un FIR delicat, Care, la o cantitate Mare a cusăturilor, oferă un rezultat mult mai plăcut. Însă nu am mătase în toate culorile, și préfèrent să COS cu ață de papiotă. Nu lucește, Dar este OK ca rezultat. Nu recomand ața mai groasă, căci se încarcă excesiv tabloul. Volumul cuprinde 14 MODELE. Am ales imediat unul de saison și l-am pus în pratiă – felicitarea cu brăduț, Dar mĂ gândesc serios la ultimul proiect, un Tricou decorat cu bandă cusută. Mi-a plăcut enorm cum arată, doar că am o singură problemă: nu ími plac modelele Care se repetă. Îmi plac cele GEN puzzle, Când fiecare piesă e diferită și Împreună compun « ceva ».

Cum arată prima felicitare cusută de anul acesta puteți vedea alături. Modelul este unul dificil de urmărit pentru copii, căci elementele alăturate sunt puține, iar exercițiul de orientare este sollicitant. I-am dat însă de Cap. Când l-am terminat, am ales să îi FAC altă margine decat cea propusă de autoare, mai « colorată ».